hoge waardering

Bezorging altijd op tijd

Activiteiten eigen locatie

Geen borg

Zaterdag = Zondag GRATIS

085 - 002 0234

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Levering Aankopen

Aankopen voor 15 uur worden het volgende bezorgmoment bezorgd op het gekozen adres tenzij gecombineerd met een reservering. Nieuwsgierig hoe laat PostNl jullie adres op de planning heeft staan? Neem dan even contact met ons op zodat we het voor je na kunnen kijken.

 

Levering Reserveringen

Bezorging verloopt via PostNL. Het Lightfight pakket wordt een dag voor de speeldatum op een PostNL locatie of bij je thuisbezorgd. Die dag ontvang je voor 11 uur van ons een mailtje met de track and trace code zodat je weet hoe laat het pakket ongeveer bezorgd wordt.

 

PostNL locatie

Het grote voordeel van een PostNL locatie is dat jij zelf niet thuis hoeft te zijn om het Lightfight pakket in ontvangst te nemen. Wanneer het jou uitkomt haal je het lightfight pakket op bij een winkel bij jou in de buurt, meestal binnen 5 km.

Tijdens het reserveerproces wordt aangegeven welk PostNL hemelsbreed het dichtst in de buurt is. Door te klikken op dit punt kun je een ander PostNL punt kiezen.

 

Elke reservering gaat gegarandeerd door!

Er zijn heel wat games via Lightfight gespeeld, en nog nooit is het door onze fout of door vertraging bij PostNL niet doorgegaan.

Mocht er niet bezorgd worden op de afgesproken dag (een dag voor de speeldatum) of er is iets anders mis, dan sturen wij een alternatieve zending met spoed naar jullie toe.

Het is dan wel van belang dat je voor 17.00 uur op de bezorgdag contact met ons hebt gezocht. De nieuwe zending zal dan de volgende morgen voor 9.00 uur bij een PostNL punt met extra vroeg service meestal binnen 15km van jullie huis of locatie klaar staan. Als deze oplossing ook mis gaat, dan komen wij persoonlijk naar jullie toe zodat jullie reservering sowieso doorgaat!

 

Annuleren of verzetten

Er kan natuurlijk altijd een reden zijn waarom iets anders loopt als gepland. In overleg is veel mogeliijk. Neem dus altijd even contact op voor overleg. Het liefst ruim op tijd zodat we onnodige verzendkosten kunnen voorkomen. In principe wordt altijd gekeken of de zending al verzonden is:

– Zending nog niet verzonden

In dat geval kun je altijd kosteloos annuleren of verzetten. Ga er vanuit dat wij 2 dagen voor de bezorgdatum verzenden, dan ben je op tijd.

– Zending al wel verzonden

Later annuleren is mogelijk door het pakket van PostNl te weigeren, dan wordt het bedrag exclusief €10,- verzendkosten teruggestort. Hier kan sprake van zijn bij plotselinge ziekte of slecht weer. Deze verzendkosten krijg je voor 50% terug als €5,- korting als je een nieuwe reservering plaatst.

 

Onverwacht niet thuis?

Ben je onverwachts niet thuis als het Lightfight pakket wordt bezorgd? Dan probeert PostNL hem af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan komt PostNL de volgende dag terug voor een tweede poging. Via de eerder doorgestuurde Track and Trace link wordt meestal aangegeven hoe laat dit zal zijn. Zo niet, bel ons dan kijken wij voor je na welke tijd PostNL gepland heeft om bij jullie tweede bezorgpoging te doen.

Als deze tijd later is dan de activiteit gepland staat, dan is er de mogelijkheid om met spoed een andere pakket naar jullie te versturen.

Wil je zeker zijn dat je de bezorging van PostNL niet mist? Kies dan voor de optie ophalen bij een PostNL locatie. ZET NOOIT ZELF VIA POSTNL DE LEVERING OM OOK AL IS DIT MOGELIJK. DIT LEIDT TOT VERTRAGING VAN HET PAKKET. DOE JE DIT WEL EN GAAT HET MIS, DAN VRAGEN WIJ EEN BIJDRAGE IN DE EXTRA VERZENDKOSTEN. NEEM CONTACT OP MET ONS VOOR ANDERE MOGELIJKHEDEN.

 

Retour sturen pakket Lightfight

Voor de terugreis sturen wij een extra verzendlabel mee. Het label kun je op het lightfight pakket plakken. Ook sturen wij eventueel tiewraps mee om te pakket zelf mee te verzegelen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het lightfight pakket weer afgeven bij een PostNL locatie.

Bij PostNL hoeft er dus niet afgerekend te worden. PostNL geeft altijd een afgiftebewijs af. Bewaar dit afgiftebewijs een week. Binnen deze week kunnen wij dit afgiftebewijs bij u opvragen.

IS ER GEEN LABEL AANWEZIG OF IS HET LABEL KWIJTGERAAKT, GEEN PROBLEEM, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP ZODAT WE JE EEN NIEUWE KUNNEN MAILEN. BETAAL NOOIT DE VOOR DE ZENDING DIE JE VAN ONS ONTVANGEN HEBT,

MOCHT JE HET PAKKET AL RETOUR HEBBEN GESTUURD EN IETS VERGETETN ZIJN MEE TE STUREN. DAN ZIJN DEZE EXTRA VERZENDKOSTEN UITERAARD VOOR EIGEN REKENING. Voor elke dag dat u het Lightfight pakket later terugbrengt kunnen wij 50% van het orderbedrag in rekening brengen.

 

Zending vertraagd of schade of te kort?

Controleer het Lightfight pakket z.s.m. na ontvangst. Dit doe je door de aantallen te tellen en in het geval van een LASERGAME de lasergamepistolen kort aan en weer uit te zetten. Mocht er iets missen of tijdens de reis beschadigd zijn, geef dit dan z.s.m. aan ons door.

Spoedzendingen kunnen wij tot 17.00 uur inleveren, maar hebben max. een uurtje nodig om de zending in orde te maken. Enkel voor de Lasergame hebben wij vaak tot 21 uur de mogelijkheid om nazendingen te doen. Dit is dan zonder eventuele bijproducten.

 

Het lightfight pakket zal dan de volgende morgen voor 9.00 uur bij een PostNL punt binnen 15km van jullie huis of locatie klaar staan (onze eerste keus) of via DHL voor 11 uur bij jullie thuis bezorgd worden (onze tweede keus en niet mogelijk op zaterdag en maandag).

 

Als deze back-up oplossing ook mis gaat, dan stappen we zelf in de auto en komen een vervangend Lightfight pakket persoonlijk brengen.

Informatie

– Kies aantal deelnemers

– Selecteer datum gebruik

– Datum groen? Beschikbaar!

– Betalen kan direct via ideal

– Op factuur

  • Direct per mail bevestiging
  • Aanpassen/Anuleren mogelijk tot 12 uur voor versturen

– Via PostNL servicepunt 9.99

– Via PostNL servicepunt 9.99

Inclusief label voor de terugreis

Persoonlijk bij ons afhalen is mogelijk in Marrum (Friesland)

Mogelijk tot 12 uur voor versturen.