hoge waardering

Bezorging altijd op tijd

Activiteiten eigen locatie

Geen borg

Zaterdag = Zondag GRATIS

085 - 002 0234

LasergameBox

Vanaf: 39.99

Verzending

Slechts 10 incl. retour

Bezorging

altijd op tijd

Zaterdag =

zondag GRATIS

Reserveer makkelijk online

 • Eenvoudig online reserveren
 • Geen Borg
 • Direct per mail bevestigt
 • Flexibel Aanpassen/ Annuleren
 • Ontvangst min. 1 voor gebruik
 • Retour min. 1 dag na gebruik
 • Gegarandeerd altijd op tijd

Omschrijving

LasergameBox

Huur de Lightfight Lasergame Box is altijd inclusief:

  • Plus 1 extra reserve Lasergame pistool
  • Voldoende batterijen en een schroevendraaier
  • Gebruikersaanwijzing
  • Uitlegkaart van diverse verschillende spelvariaties
  • Uitnodigingen (download)
  • Certificaten (download)
  • Muziek (download)

Huur de lasergamebox voor een geweldig feest
Beleef uren lang speelplezier.

Je ontvangt de box een dag voor het feest,
De dag na het feest stuur je de box weer retour

Wij rekenen geen borg en je kunt gratis annuleren
En uiteraard zorgen wij dat de kist op tijd bij je kriigt

Bij Lightfight huur je de materialen voor te gekke activitetein op je locatie! Waar je zoal aan kunt denken?

Gymzaal

Sportveld

Binnen!

Huur bijv de plaatselijke gymzaal af. Of maak gebruik van beschikbare ruimte bijv op het werk, of in een schuur.

op het werk

Buiten!

Persoonlijk favoriet

Een mooie plek om te spelen is het bos of park. Je kunt natuurlijk ook in de tuin je eigen speelveld maken.

Nederland

30°C
Partly cloudy
zondag
31°C
26°C
maandag
33°C
26°C
dinsdag
33°C
26°C
woensdag
35°C
26°C
donderdag
35°C
27°C

om de hoek

vooraf

De organisatie is eenvoudig. Zorg wel dat je goed voorbereid bent. Daar helpen we je mee.Bekijk het filmpje, Games en reserveer direct

teams

Lasergame in 2 tot 4 teams met onbeperkt aantal deelnemers. Teamkleuren: blauw, rood, groen of wit. Er zijn altijd nieuwe lasergamepistolen aan het spel toe te voegen.

leeftijd

Eenvoudig in gebruik en de werking kan je daardoor al aan een kind van 4 jaar uitleggen. Tactisch teamspel kun je dan nog niet verwachten. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen. Zelfs nog voor volwassenen!

Techniek

Werking individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik

batterij

Voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier inclusief. Vervangen kan binnen 1 minuutje. Ondertussen kan de deelnemers direct verder met het reserve lasergamepistool

bereik

Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 20 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

Levens

Drie balkjes op de zijkant gaan om de beurt knipperen bij verlies leven. Alle lichtjes knipperen wanneer alle levens op zijn. De deelnemers zelf herladen of een begeleider dit.

munitie

Standaard: 12x voor herladen, tegenspeler verliest 1 leven.Jachtgeweer: 6x voor herladen, tegenspeler verliest 2 levensMachinepistool: 6x voor herladen, tegenspeler verliest 2 levensRaketwerper: 1x voor herladen, tegenspeler verliest 3 leven

Games

Bedenk jouw eigen spelregels of speel één van onze uitgewerkte spellen: Target Hit, Capture the Flag, VIP of Last Men Standing! Scroll verder voor een voorbroefje

Lasergamepistolen lightfight

Counting Colours

Lasergame zolang als je wil! ↺
Begeleider geeft deelnemers nieuwe levens en turft aantal restarts.

Capture The Flag

Verover de vlag van het andere team ↺
Verstop eigen vlag gemaakt van bijv. een theedoek of
koop vlaggen

V.I.P. GAME

Bescherm als team jullie Very Important Person ↺
Reload onbeperkt tot je de V.I.P. van het andere team uitgeschakelt en overwint.
Lasergamegeweren

Fair Family

Vorm een extra macht voor eerlijke Lasergame ↺
Jongere of oudere deelnemer vormt een individuele macht waar andere regels voor gelden.
Lasergamebox

Last Men Standing

Houd je als langste staande ↺
Deelnemers die af zijn gaan uit het spel tot de laatste deelnemer wint als Last Men Standing.

Extra

Filter op:
0100

Reviews

Facebook

Gemiddeld ******

Trustpilot

Gemiddeld 9,4

activiteiten

Gemiddeld 9,7

Google

Gemiddeld *****

FAQ

Een lasergamepistool is zeer eenvoudig in gebruik en kan je daardoor al aan een kind van 4 jaar uitleggen. Alleen voor zeer jonge kinderen is een teamspel niet geschikt. Het verschillend van kind tot kind wanneer dit mogelijk is en ook hoe je het spel organiseert en de verwachtingen die je daarbij hebt. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen.

De lasergamepistolen werken individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik.

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Nee, dit is niet nodig. Het lasergamepistool zelf dient als doelwit. Op de lasergamespistolen zitten sensoren die registreren hoe vaak het lasergamepistool geraakt is. Het is wel mogelijk om een targetvest aan de reservering toe te voegen. Dit is dan een speluitbreiding. Lees meer.

Doordat we het energielevel van de AA-batterijen waarop de lasergamepistolen werken verdelen, zal het niet gebeuren dat alle lasergamepistolen tegelijkertijd leeg zijn. De ene soms dus wat sneller dan de andere. Er worden voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier meegestuurd, mocht het toch nodig zijn dan zijn de batterijen binnen een minuut gemakkelijk te vervangen. Ondertussen kan de deelnemer met het reservepistool verder lasergamen. Je kunt dus gemakkelijk een aantal uren gamen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 30 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Outdoor kun je lasergamen in bijvoorbeeld een park, bos of (speel)tuin. Lasergame je buiten, maak dan het speelveld niet te groot zodat de deelnemers elkaar makkelijk terugvinden.

Gaat de voorkeur uit naar een Indoor locatie, dan kun je bijna in iedere gemeente voor een redelijke prijs een gymzaal huren. Lasergamen is ook mogelijk in een schuur, loods, kantoor, school en er zijn zelfs mensen die in overleg met de beheerder via ons gelasergamed hebben in een bibliotheek, ziekenhuis, bouwmarkt en supermarkt. 

De meeste mensen lasergamen via ons op openbaar terrein.

Zolang je niemand tot last bent en rekening houdt met de regels en de veiligheid van de locatie mag je met een particulier gezelschap op openbare plekken lasergamen aangezien de straling van de lasergamepistolen niet gevaarlijk is.

Bedrijven of organisaties kunnen in sommige gevallen wel een meldingsplicht bij de gemeente hebben. Of dit nodig is verschilt per gemeente. 

Na bijna 4 jaar en duizenden feestjes hebben wij nog geen hinder ondervonden of van gehoord.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. Bij enkel regen (niet bij onweer) kun je het beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.

Informatie

– Kies aantal deelnemers

– Selecteer datum gebruik

– Datum groen? Beschikbaar!

– Betalen kan direct via ideal

– Op factuur

 • Direct per mail bevestiging
 • Aanpassen/Anuleren mogelijk tot 12 uur voor versturen

– Via PostNL servicepunt 9.99

– Via PostNL servicepunt 9.99

Inclusief label voor de terugreis

Persoonlijk bij ons afhalen is mogelijk in Marrum (Friesland)

Mogelijk tot 12 uur voor versturen.