Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

Targets

Vanaf: 1.50

TARGET HIT: Verover de meeste targets. Aanbevolen aantal: 4 tot 8 targets.

Targets zijn lampjes die oplichten in de teamkleur door wie ze geraakt zijn. Na herhaaldelijk geraakt te zijn door een team zijn ze veroverd en blijven ze tot de restart deze teamkleur.

Haal de zending op je eigen tijd op. Bekijk hier een servicepunt bij jou in de buurt.

De verzendkosten zijn 9.99 (incl heen- en terugreis) via een PostNL servicepunt. De verzendkosten zijn 15 (incl heen- en terugreis) wanneer je de zending thuis wil laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt.  Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten. Meer informatie

Je kunt bij ons snel en gemakkelijk via Ideal betalen dit zorgt voor een snelle afhandeling van het proces. Vooraf betalen op factuur kan ook. Voor bedrijven is een betaaltermijn van 30 dagen.

Deze score is gebaseerd op reviews verkregen van klanten via het zelfstandige platform Trustpilot

Sinds 2015 is nog nooit door ons of door vertraging bij PostNL een game niet doorgegaan. Er is altijd een oplossing achter de hand.

Huur de targets erbij voor extra speelplezier. De targets zijn ter uitbreiding. Ze worden vaak gebruikt als vlag tijdens Capture the Flag of gebruikt in target Hit waarbij je zoveel mogelijk targets moet veroveren.

De targets kunnen niet gehuurd worden icm de Nerf OPS of de 16+

Extra informatie

Reviews

Targets

Deze Website werkt het Beste met Cookies

D​oor verder te gaan accepteer je automatisch cookies. Lees meer in ons PRIVACYBELEID